Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΙΡΙΔΑ

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει αύριο 06-04-2011 το πρώτο σημείο εξυπηρέτησης κοινού, που βρίσκετε στην οδό Πειραιώς 40 και έχει την ονομασία ΙΡΙΔΑ .


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης ΙΡΙΔΑ έχει ως αποστολή την παροχή ποιοτικής και έγκυρης ενημέρωσης προς τους πολίτες για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα σημείο. Στόχος της ΙΡΙΔΑΣ είναι διευκόλυνση των πολιτών στις συναλλαγές τους με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ώστε να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες του Υπουργείου.

Μακάρι να λειτουργήσει και να πετύχει τον στόχο του αλλά με προβληματίζει ιδιαίτερα  το ότι το μόνο αρχείο σχετικά με την ΙΡΙΔΑ που έχει αναρτήσει το Υπουργείο Εργασίας έχει θέμα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ . Πιστεύω ότι πρώτα θα έπρεπε το Υπουργείο να ασχοληθεί με τα εργασιακά θέματα των Ελλήνων υπηκόων , και αφού τα λύση μετά να προχωρήσει και να ασχοληθεί με τα προβλήματα των αλλοδαπών υπηκόων. Εκτός και αν στο Υπουργείο θεωρούν ότι οι Έλληνες έχουν ήδη μια ποιοτική και έγκυρη ενημέρωση ( μάλλον στον ύπνο τους ) οπότε και ασχολούνται με τους αλλοδαπούς .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου