Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ - ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ XESTOCK

Τι; Την γνωρίζετε την ελληνικότατη αυτή λέξη; Ξεσκαρτάρισμα σημαίνει πλήρης εκκαθάριση σε ό,τι εδώ και χρόνια (για να μην πω δεκαετίες) έχουμε κρατήσει σε ντουλάπες, ντουλάπια, κούτες, κουτάκια, πατάρια, αποθήκες, μπαούλα, συρτάρια, ράφια κ.λπ. Πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουμε, να φορέσουμε ούτε καν να δουν το φως της μέρας, μα τα κρατούμε κι εγώ δεν ξέρω γιατί. Μας πιάνουν χώρο πολύτιμο, μαζεύουνε σκόνη κι αράχνες, μα εμείς εκεί! Τα φυλάμε λες και είναι πια τα μυστικά του κράτους! Κι όμως τα κρατάμε γιατί μπορούν να κρατάνε τις αναμνήσεις μας, αν και οι αναμνήσεις είναι μέσα μας κι όχι στα αντικείμενα…
Στη ζωή χρειαζόμαστε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Όχι μόνο στα αντικείμενα αλλά και στους ανθρώπους που δεν αξίζουν και στις σκέψεις που μας πληγώνουν.

Το ξεσκαρτάρισμα των αντικειμένων μπορούμε να το κάνουμε στο www.xestock.gr!

To ξεσκαρτάρισμα παλιών λανθασμένων αντιλήψεων, συστημάτων και ιδεών από μας εξαρτάται!
Όλη η ενημέρωση για το ξεσκαρτάρισμα γίνεται κι εδώ: www.xestock.blogspot.com

Τι είναι το xestock.gr

Είναι απλό: εκεί που χαρίζαμε ή πετάγαμε πράγματα γιατί πιάνανε χώρο κι απλά «κάθονταν» χωρίς να κινούνται (σαν παθητικό εμπόρευμα σε κατάστημα ή σαν τον παππού που δεν ξεκολλάει από την πολυθρόνα ακόμη κι αν ο καιρός είναι ηλιόλουστος και δεν φταίνε τα πόδια του) είναι καιρός να τους δώσετε μια νέα ευκαιρία! Κι επιπλέον να κερδίσετε χρήματα από αυτά (όχι από τον παππού, έχει και μαγκούρα)! Κι…εντάξει ξεφορτωνόμαστε τη σαβούρα μας, αλλά δείτε και πόσους άλλους θησαυρούς μπορείτε να βρείτε σε τιμές ευκαιρίας (έχει και μερικά τζάμπα!)

Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου