Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 150.000 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕΛΙΔΩΝ - ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ



Το Κάνε κλικ ξεπέρασε τις 150.000 προβολές  σελίδων μέσα σε 10 μήνες λειτουργίας , πράγμα αδιανόητο για μένα την εποχή που το ξεκινούσα  δειλά δειλά . Αν και ο λόγος ύπαρξης  του Κάνε κλικ καθώς και το κοινό που στοχεύει δεν έχει να κάνει με την  ποσότητα  αλλά με  την ποιότητα των αναρτήσεων ,  εσείς το στηρίξατε και το στηρίζεται και μου δίνεται το ερέθισμα να συνεχίσω αυτό που μου αρέσει να κάνω. 

Με μόλις 400 αναρτήσεις στο δεκάμηνο , από τις οποίες καμία δεν είχε σχέση με  γυμνό ,  sex, ερωτικές ιστορίες αλλά και τον  πόνο των ανθρώπων το επισκέπτεστε  σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διαβάσετε  για θέματα τα οποία σας ενδιαφέρουν . 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς από το Κάνε κλικ , το οποίο θα συνεχίσει να πραγματεύεται θέματα τα οποία αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα καθώς και τα όποια άλλα προβλήματα ταλανίζουν σήμερα τον νεοέλληνα και γενικότερα κάθε άνθρωπο , όπως έγραφα στην πρώτη ανάρτηση που δημοσίευσα στο παρόν ιστολόγιο. 

Κάθε πρόταση βελτίωσης αλλά και αντιρρήσεις σχετικά με τις αναρτήσεις μου θα ήθελα να μου τις κάνετε γνωστές προκειμένου να διορθώνονται τα κακώς κείμενα αλλά και να βελτιώνεται καθημερινά το blog , έτσι ώστε το  " Κάθε μέρα και καλύτερο " εκτός από προσωπική πεποίθηση να γίνει πεποίθηση όλων μας.  

Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου