Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

30.000 ΔΕΛΤΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας αποφάσισε για τη θερινή περίοδο τη δωρεάν χορήγηση 30.000 δελτίων θεάματος δαπάνης 420.000 ευρώ σε δικαιούχους παροχών του νομού Αττικής για την παρακολούθηση παραστάσεων θεάτρου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και λοιπών καλλιτεχνικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα θα διατεθούν 18.000 δελτία θεάματος για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και 12.000 για παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και  πολιτιστικών –καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Από την Τετάρτη 20 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται από όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική τις ώρες 8:00 –14:00 δελτία θεάματος για την παρακολούθηση παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα ανέβουν στις 26,27,28 και 29 Ιουλίου στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού.
Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης. Για τους εργαζόμενους απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των δελτίων θεάματος είναι να έχουν πραγματοποιήσει 100 ημέρες εργασίας το έτος 2010 ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας .
Η ημερομηνία έναρξης χορήγησης των δελτίων θεάματος για τα θέατρα και λοιπές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση τις αμέσως επόμενες ημέρες της διαδικασίας υπογραφής των σχετικών συμβάσεων,θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους  από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oee.gr .
Υπενθυμίζεται  ότι τα δελτία θεάματος χορηγούνται στους δικαιούχους παροχών του ΟΕΕ χειμώνα, καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τη χορήγηση οποιασδήποτε άλλης παροχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου