Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ



Τελικά από χθες είναι διαθέσιμες εμπορικά σε όλη την Ελλάδα  οι υπηρεσίες της συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης του ΟΤΕ .


H «ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου» περιλαμβάνει περισσότερα από 40 κανάλια, εκ των οποίων τα 8 υψηλής ευκρίνειας (High Definition), που διατίθενται σε δύο θεματικά πακέτα.
  • Το Family Pack για τον πρώτο χρόνο διατίθεται στην τιμή των 14,90€/ μήνα για συνδρομητές του ΟΤΕ και στην τιμή των 18,63€/ μήνα για μη συνδρομητές .
  • Το Foul Pack   για  τον πρώτο χρόνο διατίθεται στην τιμή  των 19,90€/ μήνα για συνδρομητές του ΟΤΕ και στην τιμή των 24,88€/ μήνα για μη συνδρομητές .
Επιπλέον, ελεύθερα προς λήψη κανάλια σε κανονική και υψηλή ευκρίνεια υπάρχουν στον δορυφόρο Eurobird 9Α, από όπου εκπέμπει η OTE.

Η αρκετά μικρότερη τιμή σε σχέση με την ανταγωνίστρια εταιρία Nova, η οποία τα τελευταία χρόνια ως μόνη δορυφορική πλατφόρμα κράτησε τις τιμές σε υψηλό επίπεδο, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην αγορά ιδίως σε περίπτωση μαζικών μετακινήσεων φίλων της δορυφορικής τηλεόρασης από τον ένα πάροχο στον άλλο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου