Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ



Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει ολοήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Πασχαλινοί περίπατοι» για παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων, τη  Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 από τις 8:30 – 16:30.


Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο μέρους των  διακοπών τους με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έθιμα του Πάσχα, να γίνουν ερευνητές και να συλλέξουν στοιχεία από τις γειτονικές εκκλησίες του Παιδικού Μουσείου σχετικά με τις λειτουργίες και τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδα ενώ επίσης θα μαγειρέψουν πασχαλινές συνταγές και θα κάνουν πασχαλινές κατασκευές συνδυάζοντας τη μάθηση με την ψυχαγωγία.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3312995.H οικονομική συμμετοχή είναι 30€ για κάθε παιδί (27€ για αδέλφια & 25€ για τους συνδρομητές) και ενισχύει τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Στο κόστος περιλαμβάνεται δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα.


  
Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων να λάβουν μέρος στα πασχαλινά εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει τα απογεύματα του Απριλίου και τα οποία είναι τα εξής:
  • Για παιδιά 3-6 χρόνων: «Μαγειρεύω με φαντασία» δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
  • Για παιδιά 7-12 χρόνων: «Μαγειρεύω και παίζω για το Πάσχα» και «Επιστήμη και τέχνη: οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος» δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Οι ώρες διεξαγωγής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι 17:30 – 20:00. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3312995.  H οικονομική συμμετοχή είναι 15 ευρώ για κάθε παιδί (12 ευρώ για τους συνδρομητές και τα αδέλφια) και ενισχύει τους σκοπούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.

Πηγή:www.hcm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου