Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ....



Αύριο θα είναι η δική μας στιγμή, η στιγμή που περνάμε και ψηφίζουμε που δίνουμε την εντολή η οποία κακοποιήθηκε τόσο πολύ τόσα χρονιά,που ελπίζουμε για το καλύτερο για όλους μας...η δική μας στιγμή.

Πλέον δεν έχουμε αυταπάτες, ξέρουμε μέσα από την τρομοκρατία και τις απειλές ποιοι είναι οι εχθροί μας, ξέρουμε ποιοι δεν μας είπαν τι πρόκειται να κάνουν την επομένη ημέρα, γνωρίζουμε πλέον καλά την διαφορά του ψέματος τους από την αλήθεια.
Δεν θα γίνουμε άλλη χώρα αν αλλάξουμε το καθεστώς μεθαύριο,δεν θα σταματήσει η δυστυχία του λαού,η πείνα,οι άνεργοι και οι άστεγοι, θα έχουμε όμως μια ελπίδα, μια ελπίδα που θα χαθεί οριστικά αν το μαύρο μέτωπο των δοσίλογων ξανακαταλάβει την εξουσία.

Αυτή την ελπίδα θέλει ο λαός μας, μια διέξοδο από την μιζέρια και την απελπισία που μας βύθισαν , από τις βρισιές και τις προσβολές που μας εκτόξευσαν, να δούμε επιτέλους ένα φως για την επόμενη γενιά που της το στέρησαν,για τους ηλικιωμένους που τους έκοψαν τις συντάξεις ενώ αυτοί καλοπληρώνονται.

Αύριο θα είναι η τελευταία μέρα που για αυτούς θα είμαστε πολίτες, από την Δευτέρα θα ξαναγίνουμε ένα τίποτα, αριθμοί και φορολογικές δηλώσεις....

Σκεφτείτε τα παιδιά σας.

Τους γονείς σας
Και μετά όταν έρθει η δική σας στιγμή κάντε το καλύτερο.

Και είναι η δική μας στιγμή η μονή που μπορεί να αλλάξει ειρηνικά αυτό το χάλι.
Και να τους στείλει εκεί που ανήκουν.

Στα σκουπίδια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου