Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Πως θα γίνει η θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας των εργαζομένων καθώς και των ανέργων 29 έως 55 ετών το 2015


Σας κοινοποιούμε το με αριθ. Φ.40021/2912/72/17.2.2015 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με το οποίο μας γνωστοποιείται ότι προωθείται για ψήφιση σχετική με το θέμα διάταξη νόμου, με την οποία, κατά το μέρος που αφορά το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, προβλέπονται τα εξής:
α) στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και στα μέλη οικογένειάς τους, για την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016, είναι δυνατή η χορήγηση παροχών ασθένειας σε είδος, με τη συμπλήρωση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών ασφάλισης, είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2014), είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του δεκαπενταμήνου.

β) στους ανέργους ηλικίας άνω των 29 και έως 55 ετών, που έχουν κάνει χρήση των διατάξεων της παρ.4 του άρθρου 5 του ν.2768/1999 (Α' 273) όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, η ασφαλιστική κάλυψη για παροχές ασθένειας σε είδος παρατείνεται έως την 29η Φεβρουαρίου 2016.

Η χορήγηση παράτασης ασφαλιστικής ικανότητας της παραπάνω κατηγορίας ανέργων (29 - 55 ετών) θα πραγματοποιείται μέσω της 
εφαρμογής ΟΠΣ - ΙΚΑ από το Τμήμα Μητρώου του Υποκαταστήματος χωρίς αποστολή αιτήματος μέσω fax στο HELP DESK.

γ) στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και «ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», καθώς και τα μέλη οικογένειάς τους, για την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016, είναι δυνατή η χορήγηση παροχών ασθένειας σε είδος, χωρίς την προϋπόθεση συμπλήρωσης ημερών ασφάλισης.

Έπειτα από τα ανωτέρω επισημαίνεται ότι για τους ασφαλισμένους της περ. α', το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΟΠΣ - ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα αποστείλει ηλεκτρονικά την ασφαλιστική ικανότητα στους Παρόχους Υγείας μέχρι τέλος του μήνα.

Κατά συνέπεια, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ δεν θα πρέπει να προσέρχονται στις υπηρεσίες μας, για θεώρηση των ατομικών και οικογενειακών Βιβλιαρίων Υγείας τους, με προστατευόμενα μέλη συζύγους καθώς και τέκνα έως 18 ετών. Τα βιβλιάρια αυτά θα πρέπει να προσκομίζονται κατά περίπτωση μόνο στους Παρόχους Υγείας.

Ενημέρωση για την απόδοση ασφαλιστικής ικανότητας παρέχεται στους ασφαλισμένους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ασφαλιστική Ικανότητα» στο διαδικτυακό τόπο www.ika.gr.

Επιπλέον, προωθείται διαδικτυακή εφαρμογή, μέσω της οποίας θα παρέχεται η δυνατότητα στους άμεσα ασφαλισμένους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ να απογράψουν τα έμμεσα μέλη τους (σύζυγο και τέκνα) που ήδη υπάρχουν στα οικογενειακά βιβλιάρια, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία τους σε Υποκαταστήματα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Στα έμμεσα μέλη που θα απογραφούν (ή στην περίπτωση που εντοπιστούν ως ήδη απογεγραμμένα) θα αποδοθεί αυτόματα ασφαλιστική ικανότητα στο ΟΠΣ - ΙΚΑ (ως έμμεσα μέλη), εφόσον την δικαιούνται. Όταν τεθεί σε εφαρμογή, θα δοθούν σχετικές οδηγίες.

Δείτε το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου εδώ

60 σχόλια:

 1. επαιρνα ταμειο ανεργιας μεχρι και τις 8 μαρτιου 2014 και παραμενω ανεργη με καρτα ανεργιας μεχρι σήμερα.Δικαιουμαι ανανεωση του βιβλιαριου μου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Η Ενημέρωση για την απόδοση ασφαλιστικής ικανότητας παρέχεται στους ασφαλισμένους μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ασφαλιστική Ικανότητα» στο διαδικτυακό τόπο www.ika.gr. Δεν ξέρω αν πληρείτε τα κριτήρια β) στους ανέργους ηλικίας άνω των 29 και έως 55 ετών, που έχουν κάνει χρήση των διατάξεων της παρ.4 του άρθρου 5 του ν.2768/1999 (Α' 273) όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, η ασφαλιστική κάλυψη για παροχές ασθένειας σε είδος παρατείνεται έως την 29η Φεβρουαρίου 2016.

   Διαγραφή
  2. Do you need a loan to consolidate your debt? Do you need a loan to finance or expand your business? Or for the purchase of cars, the purchase of a house and other personal loans ETC we give you a long term loan of five to fifty years maximum with an interest of 2%. You are 100% guaranteed. Contact us through the email address: (([email protected]))....

   Διαγραφή
 2. Πήρα ταμειο για δεύτερη φορά απο 11/2013-3/2014.Σήμερα το ικα δεν μου βγάζει ασφαλιστικη κάλυψη.Νόμιζα πως οι 3 μήνες του 2014 θα μου το ανανέωναν.Είμαι 31 ετών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Αν θέλετε να ανανεώσετε με τις διατάξεις για ανέργους ανέργους ηλικίας άνω των 29 και έως 55 ετών θα πρέπει να πάτε στο ΙΚΑ." Η χορήγηση παράτασης ασφαλιστικής ικανότητας της παραπάνω κατηγορίας ανέργων (29 - 55 ετών) θα πραγματοποιείται μέσω της 
   εφαρμογής ΟΠΣ - ΙΚΑ από το Τμήμα Μητρώου του Υποκαταστήματος χωρίς αποστολή αιτήματος μέσω fax στο HELP DESK."

   Διαγραφή
 3. καλησπέρα!Γνωρίζετε εαν με τουλάχιστον 50 ημέρες επιδότησης μπορεί να ανανεωθεί το βιβλιάριο(οπως ακριβώς ισχυε και περυσι)ή χρειάζεται φέτος τουλάχιστον 50 ένσημα?Επίσης μπορεί κάποιος να ανανεώσει με τις διατάξεις για ανέργους εφόσον πληρεί τις προυποθέσεις αλλά έχει σύζυγο ασφαλισμένο σε άλλο ταμείο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα,
   Η διαταγή δεν μιλάει για επιδοτούμενη ανεργία οπότε δεν ξέρω να σας απαντήσω. Αν κάποιος πληρεί τις προϋποθέσεις για ανέργους δεν χρειάζεται να μπει προστατευόμενο μέλος και θα ανανεώσει το υπάρχον βιβλιάριό του

   Διαγραφή
 4. Καλησπέρα. είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και διάβασα μέσα στο άρθο σας ότι δεν χρειάζεται να προσέρχομαι στις υπηρεσίες σας για την θεώρηση του ατομικού βιβλιαρίου υγείας. Αυτό ισχύει για όλους; ευχαριστώ εκ των προτέρων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παρακαλω σε ποια σελιδα μπορω να μπω με τα στοιχεια μου, να δω, μεχρι ποτε ειμαι ασφαλισμενος. Ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα, Δείτε εδώ

   http://www.ika.gr/gr/infopages/asfaccount/asfikan.cfm

   Διαγραφή
 6. Kαλησπέρα,
  Τον Ιούνιο γίνομαι 18 ετών και λήγει η ασφαλιστική μου κάλυψη.
  Από την στιγμή που θα συνεχίσω τις σπουδές μου πώς θα ανανεωθεί η ασφάλειά μου; Τους θερινούς μήνες θα είμαι ανασφάλιστος; ( Να σημειώσω ότι είμαι προστατευόμενο μέλος ασφαλισμένου συνταξιούχου του ΟΠΑΔ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα,
   Μέσω ΟΑΕΔ στο πρόγραμμα - Παροχή Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης σε Ανέργους Ηλικίας μέχρι 29 ετών (άρθρο 18 του Ν.2639/1998). - Οδηγίες εδώ http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=666&Itemid=665&lang=el

   Διαγραφή
 7. Καλησπερα σας θελω να θεωρησω βιβλιαριο ασθενειας και η εργασια ειναι με εργοσημο.online δεν γινεται ξερετε τι δικαιολογητικα χρειαζονται να παω για να γινει η θεωρηση απο το ικα?
  Σας ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Θα χρειαστείτε μαζί σας όλα τα αντίγραφα της τράπεζας από την εξαργύρωση των εργοσήμων σας.

   Διαγραφή
 8. Καλησπερα , μπαινω στο συστημα και λεει " Δεν έχετε Ασφαλιστική Ικανότητα σε ισχύ." μηπως γνωριζεται τι κανω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Θα πρέπει να πάτε στο ΙΚΑ δυστυχώς .....

   Διαγραφή
 9. Πήγα σε γιατρό να μου γράψει φάρμακα κ το σύστημα με έδειχνε ανασφάλιστη παρόλο που επιβεβαιωμένα εχω 175 ένσημα το 2014. Πως θα γινει να ενημερωθεί το σύστημα χωρις να χρειαστεί να χάσω μία μέρας δουλειάς για να παω στο μητρώω για θεωρηθεί το βιβλιάριο μου κατι που θα πρεπει να γινεται αυτόματα αποτι λέγεται . Ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Μπορείτε να κάνετε μία εξουσιοδότηση σε κάποιον ώστε να πάει για λογαριασμό σας στο ΙΚΑ .

   Διαγραφή
 10. Καλημέρα
  Οταν πήγα για ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας (έχω ενήλικη κόρη που σπουδάζει) ο αρμόδιος υπάλληλος μου ζήτησε εκκαθαριστικό της εφορίας και αρνήθηκε να ασφαλίσει την σύζυγο μου γιατί έχει ατομικό εισόδημα μεγαλύτερο των 6.000 ευρώ που είναι το όριο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, και δεν μπορεί να θεωρηθεί προστατευόμενο μέλος. Ομως, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ι.Κ.Α. που βρήκα στο internet, το όριο αυτό αναφέρεται στους γονείς.
  Τελικά τι γίνεται; Εχω δικαίωμα να έχω ασφαλισμένη τη σύζυγο μου ή όχι; Και αν όχι εκείνη πως θα ασφαλιστεί δεδομένου ότι δεν εργάζεται; Το εισόδημα της είναι από ακίνητο και μάλιστα βαρυνόμενο από στεγαστικό δάνειο που απορροφά μαζί με την εφορία το μεγαλύτερο μέρος του ενοικίου.

  Ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Δεν ξέρω να σας βοηθήσω, αν θέλετε κάντε ένα ερώτημα στην διοίκηση του ΙΚΑ.

   Διαγραφή
 11. Καλησπερα ειμαι χωρισμενη κ ανεργη κ εγω 18χρονο παιδι φοιτητρια σε ΑΕΙ με Σακχαρωδη διαβητη1. Τι μπορω να κανω ωστε να θεωρηθει το βιβλιαριο της για να εχει την παροχη ινσουλινης, που ειναι απαραιτητη για τη ζωη της κ τις ενδεδειγμενες εξετασεις που πρεπει να κανει για να δουμε αν εχουν πειραχτει τα οργανα της οπως νεφρα, ματια κ.α. Σας παρακαλω αναμενω απαντηση ειναι επειγον κ δεν ειναι κατατοπιστικοι απο το ΙΚΑοπου τηλεφωνω. Η δεν απαντουν η με το ζορι λενε μια κουβεντα χωρις να δινουν ακριβη πληροφορια. Ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Αφού είναι φοιτήτρια μπορεί να συνεννοηθεί με την γραμματεία της σχολής για τον τρόπο που θα θεωρήσει βιβλιάριο ασθενείας.

   Διαγραφή
 12. καλησπερα.εργαζομαι και το αυτοκολ εχει ληξει τον φεβρουαριο.συνεχιζω μα εργαζομαι.το αυτοκολ θα το παρω και παλι απο την εργασια μου ??? η θα πρεπει να κανω εγω κατι??? η γινεται ανενεωση αυτοματα????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,

   Δείτε εδώ
   http://www.ika.gr/gr/infopages/asfaccount/asfikan.cfm

   αν έχει ανανεωθεί η ασφαλιστική σας ικανότητα.

   Αν έχει ανανεωθεί, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι επιπλέον.

   Διαγραφή
 13. γεια σας ειμαι εργαζομενος και θελω να ασφαλισω την γυναικα μου τη πρεπει να κανω?περισι την ειχα ασφαλησει φετος πως μπορω?απο το site του ικα δεν μπορω να την ασφαλησω.ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα,
   Θα πάτε στο τμήμα μητρώου του ΙΚΑ της περιοχής σας.

   Διαγραφή
 14. Γεια σας εργάζομαι 5 χρόνια με ένσυμα , ήμουν προστατευόμενο μέλος στον πατέρα μου στο ΤΕΒΕ αλλά δεν έχω βγάλει το βιβλιάριο του ΙΚΑ ακόμα. Πρέπει πρώτα να πάω στο Τεβε να διαγραφώ απο μέλος ή μπορώ να πάω κατευθείαν στο ΙΚΑ για να βγάλω το βιβλιάριο ασθενείας? Μ έχουν έρθει κανονικά τα αυτοκόλητα απο το ΙΚΑ μέχρι τώρα και στο site λέει πως έχω ασφαλιστική ικανοτητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Πρέπει πρώτα να γίνει η διαγραφή και μετά να πάτε στο ΙΚΑ για έκδοση βιβλιαρίου ασθενείας.

   Διαγραφή
 15. Χαίρετε,
  Στις 31/5 λήγει το βιβλιάριο ασφάλισης του ΙΚΑ μέσω του ΟΑΕΔ. Τότε και ολοκληρώνεται ο κύκλος των 2 ετών ασφάλισης που προβλέπεται από τον νόμο. Πώς θα μπορέσω να συνεχίσω να ασφαλίζομαι; Πού θα πρέπει να απευθυνθώ;
  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Ρωτήστε στον ΟΑΕΔ, και στο ΙΚΑ αν υπάρχει κάτι νεώτερο. Δεν γνωρίζω κάποιον άλλο τρόπο δυστυχώς.

   Διαγραφή
 16. Τσέκαρα στην σχετική ιστοσελίδα για το αν έχει ανανεωθεί η ασφαλιστική μου ικανότητα, και όντως έχει ανανεωθεί για 12 μήνες. Στο βιβλιάριο υγείας όμως φαίνεται ότι έχει λήξει. Αν πάω σε κάποιον γιατρό, μπορεί να δει αν είμαι όντως ασφαλισμένος ή όχι; Μιας και καταργήθηκαν πλέον τα αυτοκόλλητα ανανέωσης, πρέπει να πάω αναγκαστικά σε υποκατάστημα του ΙΚΑ ή δεν χρειάζεται να κάνω κάτι και φαίνεται online στους γιατρούς και στα νοσοκομεία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,

   Φαίνεται online αλλά καλού κακού εκτυπώστε και την σελίδα του ΙΚΑ

   Διαγραφή
 17. Στις 12/12//14 εκλεισα ενα χρονο ανεργιας για 29-54 . Πηρα ολα τα χαρτια και τη βεβαιωση του οαεδ και στις 17/12/14 εκανα ενεργο το βιβλιαριο μου μαζι με το παιδι που ειναι στο δικο μου βιβλιαριο στις 12/3/15 πηγα για ανανεωση και μου ειπαν γινεται αυτοματα . Στις 9/6/15 εκανα ανανεωση πηρα τη βεβαιωση και ειδα οτι στο βιβλιαριο μου λεει οτι η ισχη του βιβλιαριου ειναι απο 17/12/14-31/5/15 . Δηλαδη εχει ληξει! Πως γινεται αυτο αφου η εξαμηνα η τριμηνα δεν ειναι η ανανεωση γιατι το βιβλιαριο μου εζουν περασει αυτη την ημερομηνια αφου παντα ανανεωνω κατρα ανεργιας περνω τη βεβαιαωση και παω να το ανανεωσω. Γιατι η ημερομηνια του βιβλιαριου ειναι νωριτερα απο την καρτα ανεργιας ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα,
   Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω, θα πρέπει να ρωτήσετε τον υπάλληλο του ΙΚΑ που έχει εκδώσει το αυτοκόλλητο.

   Διαγραφή
 18. Καλησπέρα!
  Έχω ένσημα απο 31/10/15
  Αλλά όταν μπαίνω στο σύστημα μου γράφει ότι δεν δεν έχω ασφαλιστική ικανότητα σε ισχύ.γνωριζεται γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο;ευχαριστω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα και καλό μήνα!

   Για πόσα ένσημα μιλάτε για το 2015 και πόσα το 2016;

   Διαγραφή
  2. Γεια σας και πάλι!
   Το 2015 έχω 50 και το 2016 έχω συνεχόμενα απο το Γενάρη μέχρι σημερα!

   Διαγραφή
  3. Καλησπέρα,

   Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 5/2016 του ΙΚΑ, θα έπρεπε να αναγράφει το σύστημα ότι έχετε ασφαλιστική ικανότητα σε ισχύ. Αφού αναγράφει κάτι άλλο Θα έλεγα να πάτε στο ΙΚΑ της περιοχής σας ώστε να σας πουν από εκεί τι συμβαίνει γιατί ότι και να σας πω εγώ θα είναι απλά εικασία. Σας ρώτησα για το πλήθος των ενσήμων σας ώστε να αποκλείσω την κύρια αιτία που θα μπορούσε να οφείλετε η μη αναγραφή που δεν είναι άλλη από το να μην έχετε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων πράγμα όμως που σε εσάς δεν ισχύει.

   Διαγραφή
  4. καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, ημουν ταμειο ανεργειασ μεχρι 30/11/2015 απο 1/1/2016 ως σημερα εχω ενσημα κανονικα απο την δουλεια που εργαζομαι αλλα οταν μπαινω να δω αν εχω ασφαλιστικη καλυψη μου λεει οτι δεν ειναι σε ισχυει,γνωριζεται γιατι?

   Διαγραφή
  5. Θα σας πρότεινα να πάτε στο ΙΚΑ τις περιοχής σας.

   Διαγραφή
 19. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ([email protected])

  Προσφέρουμε ιδιωτικά δάνεια, εμπορικά και πολύ προσωπικά, με ετήσια ελάχιστα επιτόκια τόσο χαμηλά όσο 2% σε διάστημα ενός έτους έως 50 χρόνια της διάρκειας αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Και δίνουμε δάνεια εντός του εύρους των $ 10.000 έως $ 100.000.000,00 USD. Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα μέσω Email: ([email protected])

  ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ
  Πλήρες όνομα………………………………
  Προσωπικός αριθμός τηλεφώνου ...........................
  Χώρα……………………………………
  Διεύθυνση………………………………
  Κατάσταση………………………
  Ηλικία………………………………………
  Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; .....................
  Οικογενειακή κατάσταση……………………………
  Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο ....................................
  Διάρκεια δανείου .................................
  Κατοχή……………………………


  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας με το ακόλουθο email: [email protected]
  WhatsApp / Viber +2348154667827

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. TESTIMONY OM HUR JAG HAR GJUT MIN LÅN PÅ INTERNETET, FRÅN ALDEN MOORE LOAN FIRM, Jag är Fru Carol Webb, jag är från Orlando Florida-USA. Jag var extremt behov av ett lån för mitt företag eftersom min verksamhet låg och jag fick svårt att få ett lån från bankerna och andra finansiella företag på grund av min kredit värdering. Jag var desperat att försöka nästan alla möjligheter att tjäna pengar på internet och jag kom över ett vittnesbörd om en fru Adrienne Lucas om hur hon fick sitt lån från en långivare här på internet som heter Alden Moore Loan Company och hon skrev om deras genomslag tjänster som gjordes, jag kände en frisk luft i min ande, och jag descided för att ge dem ett försök. Jag skrev till lånebolaget via sin e-postadress: ([email protected]) Jag kom äntligen över en äkta långivare och en tjänst som jag kan lita på, med så mycket glädje i mitt hjärta säger jag allt vad Alden Moore-företaget inte gjorde svika! Tjänsten han lånade mig var oerhört underbar och nu ser framtiden äntligen strålande ut mot mig och min verksamhet för att jag fick få ett lånebelopp på ($ 50 000). Om du behöver kontakta något företag för att få något lånebelopp som du behöver idag, med en låg ränta på 2% och ett bättre betalningsschema, kontakta Alden Moore Loan Services via e-post ([email protected]),,.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. χρειάζεσαι δάνειο; Είστε σε οικονομική κρίση ή χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να αρχίσετε μια ωραία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να πάρετε ένα δάνειο από τον Οργανισμό μας. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες για τους ακόλουθους σκοπούς και πολλά άλλα. Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματική Επέκταση, Επιχειρηματική Εκκίνηση, Εκπαίδευση, Ενίσχυση Χρέους, Δάνεια Σκληρού Χρήματος. Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Χαίρετε

  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρει 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

      Έχουμε επίσης εκδώσει ένα δάνειο σε όλο το νόμισμα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια .... Αν είστε inter
  να μας επιστρέψετε μέσω αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


  Επισκεφθείτε μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω του [email protected]  Χαιρετισμοί,

  Κ. Andy cole

  [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλημέρα σε όλο το κοινό της Γερμανίας.
  το όνομά μου είναι οι σπηλιές του κ. Miguela Roland ήρθα από την Χιλή που ήμουν
  εξαπατημένος πολλές φορές από τότε που πήγα να ψάξω για ένα δάνειο, ήμουν
  απάτη $ 1500, αλλά προσπαθώ χωρίς ποτέ να το εγκαταλείψω. ο χρόνος σε κάποια εταιρεία που είχα εφαρμόσει πάντα μου είπε να πληρώσω για την ασφάλιση, την εγγραφή, τη μεταφορά του δανείου μου και πολλά άλλα, έτσι εγώ
  αποφάσισε ότι δεν θα ζητήσω ποτέ δάνειο στη ζωή μου, έτσι άρχισα
  κραυγή γιατί τα χρήματα που έχω χάσει μου έχουν πάρει κάτι που χρειάζομαι, κι έτσι εγώ
  ορκίζομαι ότι δεν θα υποβάλω αίτηση για δάνειο ανεξάρτητα από την κατάσταση.
  Αλλά η γυναίκα μου ήταν πολύ άρρωστη και δεν έχω χρήματα για να πληρώσω
  νοσοκομείο νομοσχέδιο έτσι ένας καλός φίλος μου έδωσε μου διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και μου είπε ότι μία φορά αναζητούν και πήρε ένα δάνειο από την εταιρεία δανείου χωρίς άγχος. και τους έστειλα ένα μήνυμα που ζητούσε δάνειο και απάντησαν και μέσα σε λίγες ώρες το δάνειό μου μου στάλθηκε και ήμουν πολύ χαρούμενος και σήμερα συστήνω την εταιρεία Alden Moore ως την καλύτερη εταιρεία δανεισμού του Διαδικτύου. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ. μου ζήτησαν να συμπληρώσω ένα έντυπο αίτησης που έκανα και ένα δελτίο ταυτότητας.
   Μου είπαν ότι το δάνειο ήταν
  έτοιμη και μου έδωσε το λογαριασμό όπου θα καταθέσουν το
  δάνειο, οπότε ήμουν υπόχρεος να πληρώσω ένα τέλος φόρου για το δάνειο αλλά ήμουν πολύ
  φοβισμένος, και πήγα μπροστά και έχω πληρώσει για το τέλος της φορολογίας. Πήρα το δάνειό μου $
  580,000.00 χωρίς καθυστέρηση. μου έδωσαν το δάνειο σε λίγες ώρες μετά, έτσι πήγα στο
  το νοσοκομείο και κατέβαλε τους λογαριασμούς νοσοκομείων. οπότε τώρα θέλω να συμβουλεύσω όσους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Alden Moore, επειδή δεν θα σας αφήσουν κάτω.
  οπότε παρακαλώ όσοι έχουν ανάγκη δανείου Παρακαλώ, θα ήθελα να σας
  επικοινωνήστε μαζί τους με το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  [email protected] και μετρήστε τον εαυτό σας έξω από αυτό
  πρόβλημα, γιατί εδώ είναι η λύση στα προβλήματά σας καλά.
  έτσι θα σας περιμένω να ακούσετε τη μαρτυρία σας και να πιστέψετε στο Θεό
  και πιστεύετε στον εαυτό σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Γεια σας κάθε σώμα σε αυτό το site το όνομά μου είναι Juno και είμαι Ελλάδα θέλω να μαρτυρήσω πώς ήμουν διασωθεί από μια εταιρεία δανείου που ονομάζεται Loura Smith δανείου εταιρεία Έχω ψάξει για ένα δάνειο των 100.000 ευρώ για πάνω από τέσσερις μήνες τώρα για να πληρώσει για το μίσθωμα μου και να πληρώσω για το φάρμακο του παιδιού μου αισθάνομαι στα χέρια δύο online δανειστές που έτρωγαν τα χρήματά μου κατά τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών χωρίς να μου δώσουν κανένα δάνειο αντί να τους έκανα απάτη και ποτέ δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι μια μέρα πήγα να συναντήσω έναν φίλο από μου που εξήγησα όλα όσα μου συμβαίνει τώρα αισθάνθηκε άσχημα για μένα και θυμήθηκε ότι είχε έναν φίλο που δουλεύει σε μια εταιρεία δανείου που τους έρχεται σε επαφή και μου έδωσε το email τους στην αρχή δεν είχα πραγματικά ενδιαφέρει γιατί είπα μου εγώ ποτέ δεν θα ψάξει για ένα δάνειο και πάλι εξαιτίας αυτού που συνέβη με ενθάρρυνε και μου έδωσε την ελπίδα να τα δοκιμάσω έτσι έχω επικοινωνήσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο χωρίς να σπαταλάω χρόνο που ανταποκρίθηκαν πίσω σε με και ζήτησαν τα στοιχεία μου χωρίς να τονίσω μου διαβιβάζω τα στοιχεία μου προς τα κάτω και μέσα στο Next 40 λεπτά έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου για το δάνειο ήμουν τόσο χαρούμενη και ευχαρίστησα τον φίλο μου και ευχαρίστησα επίσης την εταιρεία δανείου για να πληρώσω γρήγορα για το ενοίκιο μου και το παιδικό φάρμακο μου επίσης, είμαι εδώ για να βοηθήσω εκείνους που ψάχνουν για όλους τους τύπους δανείου υπάρχουν ακόμα legit εταιρεία έξω εκεί που περιμένουν να σας δώσουν αυτό το δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία τώρα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους ([email protected]) και θέλω όλοι να με ενταχθούν επίσης ευχαριστώ την εταιρεία για αυτό το υπέροχο έργο και προσεύχεστε στον Θεό να τους ευλογήσει περισσότερο.

  Ήρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Συμπληρώστε τη σεζόν, προσφορά δανείου @ ποσοστό 2% !!!

  Η εταιρεία μας είναι μια νομική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. είμαστε μια χρηματοοικονομική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ.
  Έτσι εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες στο οικονομικό χάος και χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση ή να δανειστείτε Δυσκολίες στις τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Email: [email protected]

  Εάν μπορείτε να μιλήσετε, να γράψετε και να καταλάβετε τα αγγλικά, ενημερώστε μας, γιατί θα ήταν καλύτερο για την επικοινωνία μας.

  Κ. Scotty

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Η Εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Sky World δάνειο εταιρεία, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%. [email protected]
   

  Καλημέρα κύριε / μα είμαι.

  Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου είναι μεταξύ 100 εκατομμυρίων δανείων προβλέψεις δάνειο 1.000 δολάρια δολάριο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων: άκρη / ανταγωνιστικότητα επέκταση των επιχειρήσεων.

  Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

  * Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
  * Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
  * Δάνειο ενοποίησης
    
  Δεν υπάρχουν τέλη προκαταβολής.

  Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτή τη διαφήμιση.
  Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, στείλτε μας e-mail σήμερα
  [email protected]
  [email protected]


  Σάρα Ουίλιαμς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

  Σήμερα προσφέρουμε ένα σύστημα κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
  Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
  Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
  Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
  Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
  Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
  Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] [email protected] ή καλέστε μας στο +12149978460

  Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
  Ονομα: ____________________________
  Φύλο: _______________________________
  Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
  Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
  Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
  Χώρα: ______________________________
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
  Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
  Διάρκεια δανείου: ________________________
  Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
  Επάγγελμα: ___________________________
  Σκοπός δανείου: _____________________
  Τηλέφωνο: ________________________________
  Φαξ: __________________________________
  Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
  Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
  Τις καλύτερες ευχές,
  BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  Email: [email protected] [email protected] ή καλέστε μας στο +12149978460  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Είμαι εγγεγραμμένος δανειστής εγγεγραμμένος δανειστής. Δίνουμε δάνεια για να βοηθήσουμε τα άτομα και τις εταιρείες που πρέπει να ενημερώσουν την οικονομική τους κατάσταση σε όλο τον κόσμο με πολύ χαμηλά επιτόκια, όπως το 2% σε διάστημα 1 έως 30 ετών για την περίοδο αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Δίνουμε δάνεια εντός του ελάχιστου εύρους των χιλίων Ευρώ έως είκοσι εκατομμύρια Ευρώ (€ 1.000 έως € 20.000.000). Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] μέσω Whats App Αριθμός +1 (845) 731 5341

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. χρειάζεσαι δάνειο; ΑΝ ΝΑΙ! Επικοινωνήστε με την Hobelman Finance and Mortgages Limited® Για μικρά και μεγάλα δάνεια. Προσφέρουμε δάνεια με προσιτό επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο [email protected] και η δουλειά σας μαζί μας θα είναι μια καλή εμπειρία. +17816567138 η πίστωση είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; επισκεφθείτε το Quicken Loan Fund Ltd.

  Προσφέρουν τα ακόλουθα είδη δανείων
  * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
  * Payday δάνειο
  * Επιχειρηματικό Δάνειο
  *Προσωπικό δάνειο
  *Στεγαστικό δάνειο
  * Χρηματοδότηση αυτοκινήτων
  * Αγροτικό Δάνειο
  * Εμπορικό δάνειο
  * Δάνειο Επενδύσεων
  Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3% και διάρκεια δανείου 1 έως 20 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. email μέσω; [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Καλημέρα σε όλους,
  Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε ανάγκες βοήθειας, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν περνάτε από οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική αναστάτωση, χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση ή να δυσκολευτείτε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητά λαμβάνει. Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

  Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
  Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
  Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
  Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
  Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
  Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
  Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] [email protected] ή καλέστε μας στο +12149978460

  Εάν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί να ξεκινήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου ανάλογα.
  Ονομα: ____________________________
  Φύλο: _______________________________
  Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
  Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
  Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
  Χώρα: ______________________________
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
  Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
  Διάρκεια δανείου: ________________________
  Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
  Επάγγελμα: ___________________________
  Σκοπός δανείου: _____________________
  Τηλέφωνο: ________________________________
  Φαξ: __________________________________
  Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
  Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
  Τις καλύτερες ευχές,
  BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  Email: [email protected] [email protected] ή καλέστε μας στο +12149978460  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

  Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
  Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
  Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
  Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
  Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
  Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
  Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] [email protected] ή καλέστε μας στο +12149978460

  Εάν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί να ξεκινήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου ανάλογα.
  Ονομα: ____________________________
  Φύλο: _______________________________
  Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
  Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
  Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
  Χώρα: ______________________________
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
  Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
  Διάρκεια δανείου: ________________________
  Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
  Επάγγελμα: ___________________________
  Σκοπός δανείου: _____________________
  Τηλέφωνο: ________________________________
  Φαξ: __________________________________
  Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
  Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
  Τις καλύτερες ευχές,
  BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  Email: [email protected] [email protected] ή καλέστε μας στο +12149978460  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Προσοχή,

  Χρειάζεστε ένα δάνειο; Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας ή χρειάζεστε ένα ταμείο για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Έχετε αρνηθεί οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Δεν ψάχνουμε περαιτέρω, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα οικονομικά σας, προσφέρουμε ένα δάνειο για ενοποίηση χρέους, δάνεια για προσωπικά και επιχειρησιακά δάνεια, χρηματοδότηση ακινήτων / χρηματοδότηση σχεδίων, ιδιωτικά δάνεια. Δεχόμαστε εφαρμογές 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με σαφή και κατανοητό τρόπο και συνθήκες που είναι βολικές και προσιτές.
  Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τις οικονομικές σας ανάγκες και η ευτυχία σας είναι 100% εγγυημένη.

  Στείλτε μας ένα email στο: ([email protected]) Για να εφαρμόσετε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,(([email protected])),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Χαίρετε

  Είμαστε Οργανισμός Εταιρείας που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οικονομικό χάος, χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο να διευθετήσετε τον οφειλέτη σας να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, να αρχίσετε μια ωραία επιχείρηση ή να δυσκολευτείτε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] είμαι πρόθυμος να δανείσω δάνεια με το επιτόκιο 2%, Προσφέρουμε δάνεια σε εμπορικούς και ιδιωτικούς φορείς που κυμαίνονται από 3.000 έως το μέγιστο των 8.000.000,00 εντός των περιόδων 1 έως 25 ετών, Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο και χωρίς πιστωτικό έλεγχο, προσφέρουμε Προσωπικά δάνεια, δάνεια εξυγίανσης χρέους, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, στεγαστικά δάνεια ή "δάνεια για οποιονδήποτε λόγο!" Η μέθοδος μας σας προσφέρει την ευκαιρία να δηλώσετε το ποσό του δανείου που απαιτείται και επίσης τη διάρκεια που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά,


  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ.
  Τα ονόματά σας................
  Η χώρα σου............
  Το κράτος σας ...............
  Η πόλη σου................
  Η διεύθυνση σου ................
  Το επάγγελμα σας ..............
  Η οικογενειακή σας κατάσταση .........
  Ηλικία......................
  Φύλο.........................
  Τηλεφωνικό νούμερο...............
  Μηνιαίο εισόδημα. ..............
  Πλησιέστερος συγγενής.................
  Ποσο δανειου.....................
  Διάρκεια δανείου .....................
  Σκοπός του δανείου ...................
  Έχετε εφαρμόσει πριν ............


  Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας στην επαφή σας όπως περιμένουμε

  Χαιρετισμοί
  Διαχείριση
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Χαίρετε...

  Αγαπητέ Πρόεδρο, είμαι ο κ. Favour Melody World Best Loan Company, Είμαστε μια διεθνής επιχείρηση δανείων. Παρέχουμε Επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια κλπ. Όσο αφορά την οικονομική βοήθεια.

  Εφαρμόστε τώρα για πολύ χαμηλό επιτόκιο δανείου 2%!

  * Δάνειο μεταξύ 5000USD έως 50.000.000,00USD
  * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.

  Όλα αυτά τα σχέδια και πολλά άλλα, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες .. [email protected] Ή SMS US NOW +1562 453 0961

  Στείλτε μας email τώρα: [email protected]

  Χαιρετισμοί.

  Παγκόσμια καλύτερη προσφορά δανείου εταιρείας ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή