Ανταλλαγή Banner


Αν έχετε κάποια προσωπική σελίδα ή blog μπορείτε εύκολα να αναρτήσετε ένα banner από το Κάνε κλικ για να μας γνωρίσουν και άλλοι. Απλά αντιγράψτε τον κώδικα που βρίσκεται κάτω από την εκάστοτε εικόνα στο μέρος που θέλετε να εμφανιστεί στην σελίδα σας.
Στείλτε μας με e-mail το ανάλογο Banner ή Link που έχετε επιλέξει να το προσθέσουμε στην σελίδα μας. Στο e-mail να αναφέρετε και το link της σελίδα σας που έχετε τοποθετήσει το Banner μας.
Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετούν οι διαστάσεις  των δύο banner και δεν μπορείτε να τα τροποποιήσετε ανάλογα ώστε να είναι στο ίδιο μέγεθος με τα υπάρχοντα στην σελίδα σας banner, τότε μην διστάσετε να μας  στείλετε  με e-mail τις επιθυμητές διαστάσεις ώστε να σας στείλουμε τροποποιημένα τα banner. 

e-mail επικοινωνίας: [email protected]Κώδικας :
<a href="http://kaneklik.blogspot.com/" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em; margin-top: 12em;" target="_blank"><img border="0" src="http://goo.gl/qMc3H" style="height: 75px; margin-bottom: 2em; width: 250px;" /></a>Κώδικας :
<a href="http://kaneklik.blogspot.com/" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em; margin-top: 12em;" target="_blank"><img border="0" src="http://goo.gl/cpvwU" style="height: 120px; margin-bottom: 2em; width: 120px;" /></a>