Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Παράταση Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων Χρήσης 2014 - Μέχρι 27 Ιουλίου η Υποβολή τους

Σύμφωνα με  χτεσινές δηλώσεις της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών κας  Νάντιας Βαλαβάνη θα υπογραφεί σήμερα η σχετική απόφαση για παράταση των φορολογικών δηλώσεων τόσο των Φυσικών όσο τον Νομικών Προσώπων, με νέα καταληκτική ημερομηνία  την 27 Ιουλίου 2015. Εν αναμονή της απόφασης.... 

Δείτε το σχετικό βίντεο.



Πηγή: www.taxheaven.gr

Τελικά η απόφαση έχει διαφοροποίηση ως προς τα Νομικά Πρόσωπα.... Διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.


Εκδόθηκε σήμερα από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών  κ. Νάντια Βαλαβάνη  απόφαση  για παράταση  της προθεσμίας υποβολής  των φορολογικών δηλώσεων των Φυσικών και Νομικών Προσώπων. Ως προς  τα Νομικά Πρόσωπα, η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων παρατείνεται έως την  20η Ιουλίου 2015. Ως προς  τα Φυσικά  Πρόσωπα, η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων παρατείνεται έως την 27η  Ιουλίου 2015.

Επιπλέον με τροπολογία που  κατατέθηκε  στο σχ/ν «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα.»,    ορίζεται ότι οι ημερομηνίες πληρωμής των φόρων για τα Φυσικά Πρόσωπα  θα παραμείνουν,  σύμφωνα και  με τον ΚΦΕ, οι 31η Ιουλίου 2015, 30η Σεπτεμβρίου 2015 και  30η Νοεμβρίου 2015. 

Με την ίδια τροπολογία  παρατείνεται η κατάθεση  τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 έως την 27η Ιουλίου 2015.


Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου