Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 270 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ταμείων και της ταξιθεσίας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως α) ταμίες και β) ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2013, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη 15 θέσεων ταμιών στην Αθήνα, 5 θέσεων ταμιών στην Επίδαυρο, 75 θέσεων .ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας και 75 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών στους χώρους εκδηλώσεων της Επιδαύρου. Η προσφορά των ανωτέρω υπηρεσιών αφορά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του έτους 2013.

Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν:
Α) Ταμίες
Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (WINDOWS XP, MS OFFICE,INTERNET), καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή 2η γλώσσα), άριστη επικοινωνία και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες.
Χώροι απασχόλησης: κεντρικά εκδοτήρια εισιτηρίων Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39), εκδοτήρια εισιτηρίων θεάτρων (Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Πειραιώς 260, λοιποί χώροι εκδηλώσεων)
Β) Ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου
Τουλάχιστον δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ή απολυτήριο τίτλο οποιασδήποτε αναγνωρισμένης σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής,δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών καθώς και η προηγούμενη σχετική με το αντικείμενο προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη. Για τις θέσεις των ταξιθετών Επιδαύρου θα λαμβάνεται επίσης υπόψη η εντοπιότητα των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Φεστιβάλ :

Α) για τις θέσεις της Αθήνας μέχρι και την 26η Απριλίου 2013 και ώρα 12.00, και

Β) για τις θέσεις της Επιδαύρου μέχρι και την 15η Μαΐου 2013 και ώρα 14.00.

Δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ


Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσου την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. στη διεύθυνση: http://www.greekfestival.gr .

Αίτηση για Ταμίες Αθηνών εδώ
Αίτηση για Ταξιθέτες και Ελεγκτές Εισόδου Αθηνών εδώ
Αίτηση για Ταμίες Επιδαύρου εδώ
Αίτηση για Ταξιθέτες και Ελεγκτές Εισόδου Επιδαύρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου