Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Cuarto» - Σχέδιο - Ζωγραφική - Αισθητική αγωγή

Σε ανακαινισμένο νεοκλασικό οίκημα του 1923 και επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου 3, στον δεύτερο όροφο, στεγάζεται το «Cuarto». Στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσές του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, υποδέχεται τους υποψηφίους για την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και για τις σχολές Αρχιτεκτονικής των ελληνικών πανεπιστημίων και της αλλοδαπής. 

Χώρος μελέτης των Εικαστικών Τεχνών με αφετηρία τις αρχές του ελεύθερου σχεδίου και της ζωγραφικής, ένας χώρος ανοιχτός για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη ζωγραφική. Μέσα από την εμπειρία του καβαλέτου αλλά και διαδραστικών εργαλείων προσφέρεται μια συνολική εικόνα για τις εικαστικές τέχνες με θεωρητικά μαθήματα, επισκέψεις σε μουσειακούς χώρους της πόλης, ενημερωμένη βιβλιοθήκη, εκθεσιακό χώρο αλλά και με τη βοήθεια του διαδικτύου. 

Το «Δωμάτιο» δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί για μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε αυτό που ονομάζουμε αισθητική αγωγή.Εκτός από δράσεις καβαλέτου, με προβολές και επισκέψεις εκτός εργαστηρίου δημιουργείται ένα γόνιμο περιβάλλον για τα εικαστικά, οδηγώντας τους μαθητές σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τις εικαστικές τέχνες.


Βασ.Ηρακλείου 3. Θεσσαλονίκη
[email protected]
Tel: 2310 500312 
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευη: 11:00 - 21:00    
Σάββατο:11:00 - 18:00
                                       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου