Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΑΛΛΑΞΕ LOGO ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί κάποια  blog που χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα με το Κάνε κλικ , παράλληλα δημοσιεύουν  αυτούσια το  logo  και γενικότερα όλα τα σύμβολα που παραπέμπουν στο Κάνε κλικ. Το  ίδιο ισχύει και σε σελίδες του  facebook αλλά και του Twitter .

Έτσι εκ των πραγμάτων έπρεπε είτε να εμπλακώ σε μηνύσεις και σε δικαστήρια , πράγμα το οποίο και δεν θέλω στην δεδομένη στιγμή ( επιφυλάσσομαι για το μέλλον )  , είτε να αλλάξω το logo και την εμφάνιση του blog ώστε να είναι αναγνωρίσιμο  και να μην  μπερδεύονται  οι αναγνώστες  και οι  φίλοι του blog. Τελικά διάλεξα το δεύτερο και έτσι από σήμερα το κάνε κλικ έχει νέα εμφάνιση και logo.

Με την ανάρτηση μου αυτή σας  ενημερώνω ότι , δεν έχω καμία σχέση με blog που σας παροτρύνουν και σας παραπέμπουν να βλέπετε διαφημίσεις , το μόνο blog  που διατηρώ είναι το http://kaneklik.blogspot.com/ και  οι μόνες σελίδες  του , για όποιον θέλει να το παρακολουθεί στο  facebook και στο twitter  είναι οι παρακάτω  http://www.facebook.com/kaneklik και http://twitter.com/Kaneklik  .

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους εσάς που διαβάζετε  και επισκέπτεστε  καθημερινά το Κάνε κλικ καθώς επίσης και το δημιουργικό τμήμα του Κάνε κλικ που κάθε φορά μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις πολύ όμορφες γραφιστικές του δημιουργίες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου