Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

" ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ" Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΒΗΣ ΣΑΜΕΛΗ


"Μια βόλτα στα σύννεφα" ο τίτλος της πρώτης ποιητικής συλλογής της Στέβης Σαμέλη, ένα κράμα ρομαντισμού και ρεαλισμού, που στόχο έχει να σας παρασύρει μαζί της πάνω και πέρα από την πεζή καθημερινότητα... 

Σε μια εποχή που τείνει να ξεχαστεί η ουσία, ένα βιβλίο υμνεί την αγάπη. Την αγάπη στον άνθρωπο, στο σύντροφο, στο δημιουργό, στον εαυτό μας τον ίδιο... Την αληθινή αξία, την μόνη πραγματικότητα και την ουσία της ζωής ! 

Η πρώτη ποιητική συλλογή της Στέβης Σαμέλη με τίτλο «Μια βόλτα στα σύννεφα»  (εκδόσεις Ιωλκός, 2012) απευθύνεται σε εκείνους που πορεύονται ακόμα με βλέμμα αθώο και σε εκείνους που τείνουν να ξεχάσουν, πως ζεις πραγματικά μόνο αν αγαπάς, φέρνοντας θύμησες από έναν άλλον κόσμο, μακρινό και κοντινό μαζί.

Μια περιήγηση σ’ έναν κόσμο ακόμα ζωντανό, εκεί που το όνειρο και η αλήθεια συναντιούνται, για να μας θυμίσουν ποιοι στ’ αλήθεια είμαστε. Με οδηγό την αγάπη,ένα σύντομο ταξίδι στη ζωή, στον έρωτα, στο θάνατο. Μια εσωτερική διαδρομή, κάτω από το λαμπερό φως μιας αλήθειας που τείνει να περάσει στη λήθη.


Δείγμα γραφής:


ΚΟΙΤΑ ΨΗΛΑ!

Ματώνεις...
Δακρύζεις...
Πονάς...
Ψυχή μου κοίτα ψηλά,
ένας ήλιος σού γελάει μέσα απ’ τα σύννεφα!

Εκδόσεις "Ιωλκός" - Ιούνιος 2012. Κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου