Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 25 ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ


ΣΟΧ 10/2013

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι πέντε (25) άτομα (9 ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης μερικής απασχόλησης χρονικής διάρκειας 8 μηνών) καθώς και (10 ΔΕ Οδηγών και 6 ΥΕ Διαμετακομιστών πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 8 μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας - Θράκης των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Αποστολή αιτήσεων από 23-10-2013 έως και 01-11-2013. Για επιβεβαίωση των ημερομηνιών και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ.: 2310 289564 και 2310 289594
Δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ

Προσοχή το έντυπο αίτησης που ζητούσαν μέχρι σήμερα οι παλαιότερες προκηρύξεις τα ΕΛΤΑ άλλαξε. Πλέον οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν με το έντυπο ΣΟΧ 3.

Κατεβάστε

Το έντυπο αίτησης ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 το από εδώ
Το Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ - Ημ. Εκδ. 27/09/2013 από εδώ
Το Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ (αν η προκήρυξη το απαιτεί) - Ημ. Εκδ. 03/10/2013 από εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Ισχύουν οι διατάξεις του Άρθρου 16 Παρ. 5&6 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α΄), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, οι οποίες αναφέρουν ότι κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις, συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ, επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση, στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου