Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 29 ΘΕΣΕΩΝ


Νέα προκήρυξη ΣΟΧ 45/2012 για Θεσσαλονίκη  & Κατερίνη  δείτε την  εδώ
Νέα προκήρυξη Αυγούστου 2012 για Σέρρες , Κιλκίς, Πιερία , Χαλκιδική δείτε την  εδώ


ΣΟΧ 39 / 2012

Τα ΕΛΤΑ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσαν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι εννέα (29) ατόμων πλήρους απασχόλησης (22 ειδικότητας ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 7 ειδικότητας ΔΕ Διανομέων), χρονικής διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Αποστολή αιτήσεων από 24-08-2012 έως και 03-09-2012. Για επιβεβαίωση των ημερομηνιών και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε 2310-277434 ,2310-227688.

Δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ



Προσοχή το έντυπο αίτησης που ζητούσαν μέχρι σήμερα σε παλαιότερες προκηρύξεις τα ΕΛΤΑ άλλαξε.Πλέον οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν με το έντυπο ΣΟΧ 2


Κατεβάστε
Το έντυπο αίτησης  ΑΣΕΠ  ΣΟΧ.2  το από εδώ
Το Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ - Ημ. Εκδ. 21/03/2012 από εδώ
Το Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ - Ημ. Εκδ. 09/07/2012 από εδώ

Κάνε κλικ  

15 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,
    μέσα η προκήρυξη λέει να συμπληρώσουμε το έντυπο ΣΟΧ.2 και εσείς έχετε Link το έντυπο ΣΟΧ.1...τελικά ποιό από τα δύο συμπληρώνουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και σε σας. Έχετε δίκιο στην προκήρυξη αναγράφεται το έντυπο ΣΟΧ 2 έχει αποκατασταθεί το link.Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Είναι οι πρώτες προκηρύξεις ορισμένου χρόνου που ορίζουν ως έντυπο αίτησης το ΣΟΧ 2 όλες οι άλλες μέχρι σήμερα ζητούσαν το έντυπο ΣΟΧ 1 και ως εκ τούτου από συνήθεια την πατήσαμε και εμείς. Ευχαριστούμε και πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αιτηση ΣΟΧ 2 την ζηταμε απο καποιο ΚΕΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το link στην παρούσα ανάρτηση , δεν χρειάζεται να πάτε σε ΚΕΠ.

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα σας!Επειδη ειναι η πρωτη φορα που κανω τα χαρτια μου για το δημοσιο,μπορειτε να μου πειτε τι εντυπα χρειαζονται?κ σε ποια διευθυνση τα αποστελουμε?ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε πρώτα την προκήρυξη καλά και όπου κολλήσετε εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που κανω αιτηση τι ακριβως συμπληρωνω στην παραγραφο ε για τις επιδιωκομενες θεσεις?Καλησπερα!!!!!!!!!!η αν υπαρχει κατι που θα μπορουσε να με βοηθηση στην συμπληρωση του εντυπου γιατι δεν καταλαβαινω.Σας ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσετε στην προκήρυξη έχει έναν κωδικό μπροστά από κάθε θέση. Αυτόν τον κωδικό πρέπει να γράψετε στην παράγραφο Ε ανάλογα με την σειρά προτίμησης σας. π.χ. 1η επιλογή κωδ. 503, 2η επιλογή κωδ. 505 , 3η επιλογή κωδ. 504 κτλ.
      Ότι άλλο χρειασθείτε εδώ είμαστε και αν μπορούμε θα βοηθήσουμε...

      Διαγραφή
  7. γεια σας. η προκήρυξη δεν έλεγε τίποτα για εντοπιότητα. έπρεπε ή όχι να συμπληρώσουμε και να την δικαιολογήσουμε ;
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την γνώμη μας δεν θα έπρεπε να την δικαιολογήσετε , αφού δεν αναγράφεται στην προκήρυξη πουθενά ότι οι μόνιμοι κάτοικοι προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων.

      Καλημέρα

      Διαγραφή
  8. Kalispera tha mporouse kapoio na m pei gia ta apotelesmata tou diagonismou to pou mporw na ta vrw ? Sas eyxaristw !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ΣΟΧ 39/2012 δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη. Έχουν δημοσιευθεί της ΣΟΧ 45/2012 και μπορείς να τα βρεις σε αυτό το λινκ http://kaneklik.blogspot.gr/2012/09/apotelesmata-elta-sox-45-2012.html

      Διαγραφή
    2. MIpos gnorizoume gia to ΣΟΧ 39/2012 pote tha vgei kai pou mpouroume na to doume ?

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε θα δημοσιευτούν. Την ημέρα που θα δημοσιευθούν θα αναρτήσουμε στο blog τους πίνακες κατάταξης.
      Καλό ξημέρωμα!!

      Διαγραφή
  9. καλημέρα τα αποτελέσματα για τη Σοχ 39 θεσσαλονίκης πότε θα βγούνε μήπως έχουν βγέι πουθενά και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή