Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΑΕΔ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΑΕΚ


Σας γνωρίζουμε ότι άρχισε η λειτουργία του αναβαθμισμένου Πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης Προγραμμάτων ΛΑΕΚ. 

Η πρόσβαση στο νέο Πληροφοριακό σύστημα ΛΑΕΚ θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής τοποθεσίας http://laek.oaed.gr ή μέσω της κεντρικής σελίδας του ιστότοπου του ΟΑΕΔ . 
Όλοι οι εμπλεκόμενοι με την υλοποίηση των προγραμμάτων (επιχειρήσεις – εισηγητές) για την πρόσβασή τους θα λάβουν νέο κωδικό χρήστη (username) και κωδικό εισόδου (password) στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που είχαν δηλωθεί στο παλαιό σύστημα. 

Σε περίπτωση που δεν ληφθούν οι παραπάνω κωδικοί, σημαίνει ότι δεν λαμβάνονται e-mail στην τηρούμενη ηλεκτρονική διεύθυνση του συστήματος. 

Για την αποκατάσταση της επικοινωνίας, θα πρέπει, με ευθύνη της επιχείρησης ή του εισηγητή, να σταλεί μέσω e-mail σχετικό έγγραφο αρμοδίως υπογεγραμμένο στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και [email protected] , στο οποίο να μας δηλώνεται η επιθυμητή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όπου θα σας σταλούν σε εύλογο χρονικό διάστημα οι ως άνω κωδικοί. 

Για την επίλυση τυχόν προβλημάτων στη λειτουργία του συστήματος παρακαλώ να μας ενημερώσετε στις παραπάνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου