Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ONLINE ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ , ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝΤη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν σας προσφέρει το cinematakias.blogspot.gr


Το cinematakias είναι ένα blog το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους Έλληνες τις αγαπημένες σας ταινίες ταξινομημένες, με παρουσίαση των στοιχείων, των πρωταγωνιστών, της πλοκής και του trailer της κάθε ταινίας! Και πάνω απ όλα ελεύθερα, χωρίς καν εγγραφή!!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το πλήρως ταξινομημένο μας site, να διαλέξτε την ταινία που σας αρέσει, να κάνετε κλικ στο πλαίσιο “Watch Now”, να πατήσετε Play και να την απολαύσετε στον browser σας χωρίς να χρειάζεται να την κατεβάσετε, πάντα με ελληνικούς υπότιτλους! Για τους λάτρεις του download υπάρχουν και links σε κάθε ταινία, καθώς και πλήρως διαμορφωμένοι οδηγοί με τα αντίστοιχα προγράμματα για να έχετε τη δυνατότητα να την αποθηκεύσετε στον Η/Υ σας!!
Η ομάδα του cinematakias ανανεώνει καθημερινά τη λίστα με τις ταινίες του, με τουλάχιστον 2 νέα θέματα! Επιπλέον ενημερωθείτε πλήρως για τα τελευταία νέα του Holywood και δείτε trailers από τις ταινίες που έρχονται!!!
Τέλος μια νέα εφαρμογή μέσω Facebook σας δίνει τη δυνατότητα κάνοντας ένα απλό Like στην σελίδα, να βλέπετε αυτόματα στην κεντρική σελίδα του Facebook σας τις τελευταίες αναρτήσεις του blog!
Δοκιμάστε το! 

Ελπίζουμε να έχετε λύσει τα όποια νομικά ζητήματα, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.                        Καλή επιτυχία και από εμάς! 
Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου