Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του ΜΠΑΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Με το συνδυασμό Λαϊκή Συπείρωση Αν. Μακεδονίας και Θράκης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Του ΜΠΑΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Υπ. Περιφερειακού Συμβούλου
Με το συνδυασμό Λαϊκή Συπείρωση Αν. Μακεδονίας και Θράκης


Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και με τίμησαν με την στήριξή τους, ανεξάρτητα από ποιο κομματικό – ιδεολογικό χώρο προέρχονται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως και αυτούς που δεν με ψήφισαν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.
Σίγουρα η 1η θέση σε ένα ψηφοδέλτιο όπως αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα. Μου δίνει δύναμη αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις.
Δυστυχώς, αν και ο Συνδυασμός ενισχύθηκε πάρα πολύ - τόσο σε ποσοστά όσο και σε απόλυτους αριθμούς ψηφοδελτίων σε όλη την περιφέρεια και ιδιαίτερα στο Νομό μας  - λόγο του εκλογικού Νόμου - κερδίζει μόνο δύο έδρες σε ολόκληρη την περιφέρεια χωρίς όμως αντιπροσώπευση της παράταξης από το νομό Δράμας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους εκλεγμένους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Τάσο Χατζηλαζάρου για την επανεκλογή του και να ευχηθώ τόσο σ’ αυτόν όσο και σε ολόκληρο το νέο Δημοτικό Συμβούλιου και στα νέα συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δοξάτου καλή δύναμη στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνουν από δω και πέρα.

                                                                                       Με εκτίμηση
                                                                              Μπάρος Χ. Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου