Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΝΣΤΟΛΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;


Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα μας χωρίζουν σε πολίτες δύο κατηγοριών. Έτσι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνεννόηση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και με το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων προχώρησαν σε νέα ευνοϊκά προγράμματα σε σχέση με τους όρους αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου του

Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάτι αντίστοιχο και για τους λοιπούς πολίτες αυτής της Χώρας ;
Μήπως τελικά για άλλη μια φορά στην Ελλάδα το ένα είναι παιδί και το άλλο γαμώ την μάνα του ;

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση σχετικά με το ειδικό πρόγραμμα για το ένστολο και πολιτικό  προσωπικό  του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Μετά από επικοινωνία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, την περασμένη εβδομάδα, με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλ. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων κ. Αλ. Αντωνόπουλο με σκοπό την επίτευξη ευνοϊκότερων όρων αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπήρξε ανταπόκριση και αποφασίστηκε, σε ότι αφορά:

-στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο:

1) Παράταση του χρόνου διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.

2) Περίοδος χάριτος από έναν (1) έως τέσσερις (4) μήνες χωρίς καμία καταβολή με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.

3) Περίοδος χάριτος από έναν (1) έως εικοσιτέσσερις (24) μήνες με καταβολή μόνο τόκων για όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά .

-στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011:

α) το ποσό της κάθε παρακρατούμενης δόσης δεν θα υπερβαίνει τα 6/10 του καταβαλλόμενου μισθού

β) το ποσό των μη παρακρατηθέντων δόσεων – για αυτούς τους τρεις μήνες- χωρίς προσαυξήσεις με τόκους υπερημερίας λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, να επιμεριστεί και να καταβληθεί σε 48 ισόποσες δόσεις, με ευθύνη της αρμόδιας Διεύθυνσης από την 1-1-2012.

Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου