Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ε9 ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 01-09-2011


Τα δεδομένα έχουν αλλάξει δείτε  εδώ  τις νέες ημερομηνίες υποβολής  
Η εφαρμογή ενεργοποιήθηκε διαβάστε εδώ

Μέχρι τον Σεπτέμβριο πρέπει να περιμένουν όσοι έχουν επιλέξει την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 για την χρήση 2010 δεδομένου ότι η εφαρμογή θα τεθεί σε λειτουργία στις 01/09/2011 σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνονται γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης των εφαρμογών για την ηλεκτρονική υποβολή Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Τιμολογίων Πελατών/Προμηθευτών και Πιστωτικών Υπολοίπων η οποία  θα ενεργοποιηθεί την 1/7/2011 καθώς επίσης και για την ηλεκτρονική υποβολή Καταστάσεων από λογιστές – φοροτεχνικούς (Ηλεκτρονική υποβολή Καταστάσεων Φορολογικής Αναμόρφωσης, Αυτοκινήτων Εταιρείας, Κινητής Τηλεφωνίας και Αποδοθέντων και Οφειλομένων Φόρων Εισοδήματος και Εμμέσων Φόρων) η οποία θα ενεργοποιηθεί την 1/7/2011.

Δείτε το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ . 




Κάνε κλικ 

3 σχόλια:

  1. το link που εχεις δεν δείχνει τίποτα στο gsis.gr!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την επισήμανση δεν πείρα χαμπάρι ότι το taxis κατέβασε την ανακοίνωση. Παρόλα αυτά μπορείς να ενημερωθείς από εδώ http://www.gsis.gr/prothesmies/110614_dt.pdf για την ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας (το κομμάτι που σε αφορά είναι στο τέλος της πρώτης σελίδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το link έχει αντικατασταθεί πλέον είναι ενεργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή