Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Με σημερινή του ανακοίνωση Ο ΟΑΕΔ  μας κάνει γνωστά τα παρακάτω :
Όλοι οι δικαιούχοι παροχών του ΟΑΕΔ, θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό ΙΒΑΝ στην Εθνική Τράπεζα, στον οποίο το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου να εμφανίζεται πρώτο, στην ενδεχόμενη λίστα συνδικαιούχων του λογαριασμού.
Τονίζεται ιδιαίτερα ότι καμία παροχή δεν καταβάλλεται στο εξής από τον ΟΑΕΔ, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο της Εθνικής Τράπεζας, που έχει δηλωθεί στην Υπηρεσία του Οργανισμού.
Με σχετική εγκύκλιο της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, έχουν δοθεί οδηγίες προς τις Υπηρεσίες, ώστε οι παροχές, που ήδη καταβάλλονται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος, θα πρέπει να επανελεγχθούν και στην περίπτωση που ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο της Ε.Τ.Ε. θα λάβει έγκριση πληρωμής, εφόσον προσκομίσει βιβλιάριο Ε.Τ.Ε. ή τροποποιήσει το ήδη υπάρχον, ώστε να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.
Επιπλέον, η Διοίκηση του Οργανισμού έχει δώσει εντολή να εξυπηρετούνται οι άνεργοι και να δίδονται οι απαραίτητες βεβαιώσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν στο άνοιγμα – εφόσον χρειαστεί – νέου λογαριασμού από την Εθνική Τράπεζα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

1 σχόλιο:

  1. Βεβαίως επειδή δικαιούχοι στον ΟΑΕΔ δεν είναι μόνο άνεργοι αλλά και κάποιες επιχειρήσεις, τώρα αυτές πρέπει να πάνε στην Εθνική Τράπεζα, όπου για να ανοίξουν λογαριασμό τους ζητάνε 3 σελίδες δικαιολογητικά και άρα να πάλι πεδίο δόξης λαμπρό για την χρήση του άπλετου χρόνου τους παραγωγικά... ΙΒΑΝ άλλης ελληνικής τράπεζας δεν τους κάνει βλέπεις... Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή