Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΕΚ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-2013



Ο Ο.Α.Ε.Δ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ι.Ε.Κ., σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το Έτος Κατάρτισης 2012-2013, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν ή να αποστείλουν από 03/09/2012, ημέρα Δευτέρα, έως και 07/09/2012, ημέρα Παρασκευή, από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Από τον/την υποψήφιο/α υποβάλλεται μόνο μία αίτηση σε ένα μόνο ΙΕΚ και για ένα μόνο νομό. Σε περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν πλέον του ενός ΙΕΚ-ΟΑΕΔ, παρέχεται η δυνατότητα, να δηλώνει ο υποψήφιος στην αίτηση του, ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε άλλα ΙΕΚ του ιδίου νομού. Πρόσληψη γίνεται σε ένα μόνο ΙΕΚ. 

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται από τον/την υποψήφιο/α, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με courier, στα κατά τόπους Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού. 


Κατεβάστε 
Πηγή:Βρίσκω Εργασία

Κάνε κλικ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου