Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

777 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ



Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, προσλαμβάνονται ως πρόσθετο επικουρικό προσωπικό 777 στελέχη για την αποτελεσματικότερη ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων σε όλη την επικράτεια. Το προσωπικό αυτό θα εργαστεί στα νοσοκομεία με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας, ενώ η πρόσληψή του θα γίνει μέσω των νομίμων διαδικασιών, οι οποίες καθορίζονται από το ΑΣΕΠ (άρθρο 21 του Ν. 2190/1994).

Αναλυτικότερα, πρόκειται να προσληφθούν 220 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, 110 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, 220 άτομα σε θέσεις παραϊατρικού προσωπικού και 227 άτομα σε θέσεις προσωπικού λοιπών καθηκόντων.

Επίσης, αποφασίστηκε η άμεση πρόσληψη πέντε (5) ατόμων, με σύμβαση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας, για τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

Με τις αποφάσεις αυτές του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, αντιμετωπίζονται άμεσες ανάγκες σε προσωπικό και ενισχύεται η αποτελεσματικότερη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων προς όφελος των ασθενών και μάλιστα σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας, όπως είναι η σημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου