Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι...




Τη δωρεάν φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, παράλληλα με τη διάθεση σχολικών ειδών, προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζοντας την προσπάθεια για την εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης για όλους τους πολίτες. 

Με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, ιδιαίτερα την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, η οποία έχει ήδη οξύνει τις κοινωνικές ανισότητες και οδηγεί ομάδες συμπολιτών μας σε αποκλεισμό από παροχές και υπηρεσίες, ο Δήμος Αμαρουσίου παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών τους αναγκών. 

Το πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, καθώς και τη δωρεάν διάθεση βασικών σχολικών ειδών υλοποιεί και φέτος ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.).

Οι αιτήσεις για τα φροντιστήρια θα γίνονται στο γραφεία του Οργανισμού επί της οδού Παλαιολόγου 9 (2ος όροφος), ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 213- 20.31.920 και 921 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 14:00.

Προτεραιότητα για την ένταξη στο πρόγραμμα θα δοθεί σε μαθητές με γονείς ανέργους, πολύτεκνους σε μονογονεϊκές οικογένειες κ.τ.λ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου