Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΗΝ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ε9 - ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


Νέες ημερομηνίες έναρξης της εφαρμογής εδώ
Δόθηκαν νέες οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή Ε9 .Δείτε τις εδώ

Για την 1η Δεκεμβρίου 2011 μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας υποβολής δηλώσεων Ε9 έτους 2010 σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Άντε Καλά Χριστούγεννα!

 Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης παρακάτω: 

 Ηλεκτρονική υποβολή των Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9)

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει ότι η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9), μετατίθεται για την 1η Δεκεμβρίου 2011 με τη χρήση καινούριας διαδικτυακής εφαρμογής.

Ο νέος σχεδιασμός προβλέπει τη διαμόρφωση διαδικτυακής εφαρμογής, που θα δίνει τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να βλέπουν την ενημερωμένη περιουσιακή μερίδα τους με βάση τις δηλώσεις του 2009 και του 2010. 
Επίσης θα έχουν και βοηθήματα χαρτών, ώστε να ενημερώνουν απευθείας τη μερίδα τους για το 2011. Με την ολοκλήρωση του συστήματος της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων Ε9 διευκολύνεται η άμεση, εύχρηστη και γρήγορη ενημέρωση της περιουσιακής εικόνας του κάθε φορολογούμενου, χωρίς το κόστος, τα λάθη και τις καθυστερήσεις που συνεπάγεται η 
χειρόγραφη υποβολή των δηλώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου