Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ 05.08.2011 - ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ!

Καλά διαβάσατε από 05.08.2011 σύμφωνα με το άρθρο 30 παρ. 5 του Ν.3996/2011, όσοι εργοδότες προσλαμβάνουν προσωπικό είναι υποχρεωμένοι  να υποβάλλουν πίνακα προσωπικού γραπτά ή ηλεκτρονικά στην Επιθεώρηση Εργασίας αυθημερόν και μάλιστα πριν ακόμη αναλάβει εργασία ο εργαζόμενος. Σε αυτήν την χώρα η πάταξη της γραφειοκρατίας συντελείτε δημιουργώντας μεγαλύτερη γραφειοκρατεία και μάλιστα αναγκάζοντας τους πολίτες της να τρέχουν σαν τον Βέγγο.
 
Το επίμαχο άρθρο του Ν.3996/2011 ορίζει επίσης ότι ,  αν η επιχείρηση ή εκμετάλλευση αλλάξει νόμιμο εκπρόσωπο ή αν υπάρξει μεταβολή των αποδοχών του προσωπικού , ο εργοδότης υποχρεούται να καταθέσει συμπληρωματικούς πίνακες προσωπικού μόνο ως προς τα νέα στοιχεία, κατά περίπτωση, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τις πιο πάνω μεταβολές. Επιπλέον σε περίπτωση αλλαγής ή τροποποίησης του ωραρίου ή της οργάνωσης του χρόνου εργασίας, ο εργοδότης υποχρεούται να καταθέσει, γραπτά ή ηλεκτρονικά, συμπληρωματικούς πίνακες προσωπικού μόνο ως προς τα νέα στοιχεία αυθημερόν και πριν την ανάληψη υπηρεσίας από τους εργαζόμενους.

Άλλη μια ευγενική χορηγία του Ελληνικού Κράτους για να γεμίζουμε τις άδειες ώρες μας και να μην στεναχωριόμαστε για το πως θα τις γεμίσουμε απλουστεύοντας διαδικασίες και πατάσσοντας την έρημη την γραφειοκρατία που όλο την πατάσσουμε και όλο την μεγαλώνουμε και κοντεύει να μας φάει.

Με τέτοιους Νόμους πως να μην πηγαίνουμε μπροστά ως Χώρα. Μπροστά στον γκρεμό όμως !    

Δείτε το πλήρες κείμενο του Ν.3996/2011εδώ

Κάνε κλικ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου