Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ TWITTER!

ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ TWITTER


Στο twitter ισχύει  ο άγραφος νόμος του follow δηλαδή ότι όποιος με ακολουθεί τον ακολουθώ , και μέχρι εδώ είναι όλα καλά και εύκολα. Το πρόβλημα δημιουργείτε όταν κάποιος φτάσει το όριο των χρηστών που έχει κάνει follow και πρέπει να σβήσει κάποιους από αυτούς, είτε επειδή δεν τον ακολουθούν είτε επειδή έπαψε το ενδιαφέρον του για τα tweets τους .


 Εδώ το twitter έχει ένα θέμα επειδή ο χρήστης πρέπει να ψάχνει έναν έναν τους χρήστες αυτούς μια και η εφαρμογή δεν μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε φίλτρα αναζήτησης  και ως εκ τούτου η παραπάνω διαδικασία είναι επίπονη και χρονοβόρα.Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπιζα και εγώ μέχρι που σήμερα βρήκα  το SocialBro το οποίο μου έλυσε τα χέρια και σκέφτηκα να σας το παρουσιάσω. 

Εγγράφεστε στην σελίδα http://www.SocialBro.com  και εντός 24 ωρών σας έρχεται απαντητικό email για την ολοκλήρωση της εγγραφής.Στην συνέχεια από την ίδια σελίδα κατεβάζουμε την εφαρμογή και πλέον έχουμε το twitter   στο υπολογιστή μας και είμαστε ελεύθεροι με την βοήθεια του SocialBro να διαχειριστούμε το twitter εύκολα και απλά. Επίσης από την εφαρμογή μπορούμε το ίδιο εύκολα να αντλούμε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία.Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν  

Πάρτε μια γεύση για το τι μπορείτε να κάνετε 







Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου