Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ "


Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ , μεγάλη ανταπόκριση από τις επιχειρήσεις, παρουσιάζει η πρωτοβουλία του για την θέσπιση  ειδικών τιμών υπέρ των ανέργων. Αυτή την στιγμή στην πρωτοβουλία του Ο.Α.Ε.Δ., έχουν ενταχθεί πάνω από 1.000 επιχειρήσεις και καταστήματα, διασφαλίζοντας ειδικές τιμές για τους ανέργους, σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στις 9 Μαΐου, με τη συμμετοχή οκτώ ομίλων επιχειρήσεων. Έκτοτε, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων που εντάσσονται στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας  την κοινωνική τους ευαισθησία.

Αναλυτικότερα, ανά κατηγορία συμμετέχουν:

·         Τρόφιμα και Ποτά, 5 όμιλοι επιχειρήσεων και 2 καταστήματα
·    Εστίαση, 6 αλυσίδες με περισσότερα από 250 καταστήματα συνολικά καθώς και 1 εστιατόριο στην Αττική
·         Εκπαίδευση, 26 εκπαιδευτικοί οργανισμοί πανελλαδικά
·      Λιανικό Εμπόριο, 2 αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών με περισσότερα από 100 καταστήματα πανελλαδικά, 1 κατάστημα οπτικών, 1 κατάστημα λευκών ειδών και 2 e-shop
·       Υπηρεσίες Υγείας, 2 ιδιωτικά θεραπευτήρια, 1 διαγνωστικό κέντρο και ένα οδοντιατρικό κέντρο
·         Φάρμακα – Καλλυντικά, 80 φαρμακεία πανελλαδικά και ένα κατάστημα καλλυντικών
·    Ένδυση – Υπόδηση, 2 πολυκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, 2 αλυσίδες ένδυσης με περισσότερα από 30 καταστήματα πανελλαδικά και 1 κατάστημα ένδυσης στο Αγρίνιο
·         Τουρισμός – Ξενοδοχεία, 2 camping και 1 ξενοδοχείο
·         Τηλεπικοινωνίες, 2 εταιρίες με περισσότερα από 950 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
·         Υπηρεσίες, 1 Ι.ΚΤΕΟ, 1 Κομμωτήριο, 1 εταιρία security


Σημειώνεται ότι ο καθορισμός των τρόπων παροχής, καθώς και των συναφών όρων και προϋποθέσεων για τις ειδικές τιμές, αποτελεί ευθύνη των επιχειρήσεων. Επίσης, στη διακριτική τους ευχέρεια εναπόκειται ο ορισμός των προϊόντων, που θα διατίθενται σε ειδικές τιμές για τους εγγεγραμμένους άνεργους. Η πρωτοβουλία θα εξακολουθεί να υλοποιείται, όσο οι εταιρείες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.

Αναλυτικά, οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα που έχουν υιοθετήσει ειδικές τιμές καταγράφονται στην ιστοσελίδα που δημιούργησε για το σκοπό αυτό ο ΟΑΕΔ στη διεύθυνση http://forum.oaed.gr/eidikes.times Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση eidikes.times@oaed.gr .

Κάνε κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου