Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011-2012




Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), από τη μεθοδολογία και τη φιλοσοφία του, ακολουθεί τις αρχές της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε ενήλικες φοιτητές.
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο αναπτύσσεται δυναμικά και κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 προσφέρει, τέσσερα (4) νέα μεταπτυχιακάπρογράμματα σπουδών:
Πέραν των νέων Προγραμμάτων Σπουδών, συνεχίζουν δυναμικά με το έργο τους και τα υφιστάμενα προγράμματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου:
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και ειδικά προγράμματα μικρής διάρκειας (αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες), σε τομείς όπου η συνεχής εκπαίδευση και μετεκπαίδευση κρίνεται ως απαραίτητη, συμβάλλοντας έτσι στη γνωσιολογική αναβάθμιση και στην περαιτέρω ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικής διαδικασίας.
Πληροφορίες για τα Προγράμματα Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Προγράμματα Σπουδών» στον ιστοχώρο του ΑΠΚΥ [http://www.ouc.ac.cy].


1 σχόλιο:

  1. Πριν κάποιος κάνει αίτηση για συμμετοχή, ας διευκρινήσει πρώτα τι του προσφέρει το πανεπιστήμιο για τα λεφτά που πληρώνει ανά Θ.Ε. Μήπως μόνο τη συμμετοχή στις εξετάσεις???
    Ούτε καν τα βιβλία?
    Ουτε κάν επικοινωνία με τον καθηγητή?
    και φυστικά ούτε εκπαίδευση (μέσω e-class)
    Μήπως τελικά πιαστήτε κορόιδα, όπως εγώ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή