Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ "ΘΥΡΑ 4" ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ


Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ " Θύρα 4 " καλεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ , να μην πληρώσουν διόδια πουθενά αλλού εκτός από τα διόδια των Μαλγάρων και χαρακτηριστικά αναφέρουν  ''Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα".

Ολόκληρη η ανακοίνωση :



 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ 




Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλο συνιστούμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Βόλο με τα αυτοκίνητα τους να ΜΗΝ πληρώσουν στα διόδια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρίες εκμετάλλευσης. Δηλαδή σε όλη τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βόλος και Βόλος - Θεσσαλονίκη πληρώνουμε ΜΟΝΟ στα διόδια των Μαλγάρων. Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα. Οδηγίες για το πως δεν πληρώνουμε τα διόδια: 

1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο – Δεν υπογράφουμε τίποτα

2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας 

3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω 

4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά 

5. Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία 

6. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας 

Στην όλη διαδικασία (άρνησης πληρωμής) δεν επιτρέπεται να επέμβει ούτε η Αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) , ούτε η Εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών). Περισσότερες πληροφορίες και νομικές συμβουλές μπορείτε να λάβετε από τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια. 
http://www.paokgate4.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου