Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Greek Digital - 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!


Δημιουργήθηκε ένα νέο Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο φτιαγμένο από Έλληνες για Έλληνες που σκοπό έχει την κοινωνική δικτύωση των ανθρώπων με ίδια κουλτούρα,παράδοση και ενδιαφέροντα σε ένα φιλικό και ασφαλές στη χρήση περιβάλλον.

Στον Greekdigital σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ,να συζητήσετε μαζί τους και να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για οποιοδήποτε θέμα.

Η ανταλλαγή απόψεων γίνεται με νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά όπως chat,blog,forum δίνοντας σας την ευκαιρία να σχολιάσετε οτι σας ενδιαφέρει.

Επιπλέον θα μπορέσετε στην σελίδα να δημιουργήσετε δωρεάν την σελίδα με τα ενδιαφέροντα σας πχ χόμπι,δραστηριότητες ή και ακόμα να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμήνη σελίδα προβολής της επιχείρησης σας ή του οργανισμού σας.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Greekdigital είναι το φιλικό και ευγενές κλίμα και ότι μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τα μέλη της κοινότητας με διάφορους τρόπους και να επιλέξετε με τα δικά σας προσωπικά κριτήρια ποιους θα επιλέξετε να γίνουν φίλοι σας.

Σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε φωτογραφίες με άπειρο χώρο και να προβάλετε το δικό σας event ή ακόμα και να προσθέσετε αγγελίες. Επίσης μπορείτε να παίξετε παιχνίδια και να διασκεδάσετε.

Η σελίδα σας παρέχει τεχνική βοήθεια στα Ελληνικά όπου και εάν την χρειαστείτε.

Το δικό σας 100% Ελληνικό κοινωνικό δίκτυο θα το βρείτε στο greekdigital.Com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου