Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

17 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Σημεία και τέρατα! 

Αν και το Κάνε κλικ δεν ασχολείται με το Αστυνομικό Δελτίο, η σημερινή είδηση ότι  17χρονος δημοσίευε σε γνωστή ιστοσελίδα συμβουλών προς γονείς προτροπές για βιασμούς ανηλίκων,  τράβηξε την προσοχή του blog . Δεν προλάβαμε να ηρεμήσουμε από τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας στην Κρήτη και έσκασε και νέα βόμβα.

Τι να πει κανείς ..... 
Το αυτονόητο φαντάζομαι " ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ", χωρίς υπερβολές πάντα, αλλά καλού κακού ας έχουμε  και στο πίσω μέρος του μυαλού μας αμφιβολίες για τους γύρω μας ιδίως όταν δείχνουν κάποια σημάδια. Ας μην επαναπαυόμαστε μόνο με την σκέψη ότι ο άλλος είναι συγγενής μας ή  έχει κάποιο  τίτλο, ή κάποια τέτοια θέση στην κοινωνία και έτσι αποκλείεται να είναι ο εφιάλτης του παιδίου μας αλλά και του παιδιού του γείτονα.

Επιτέλους είναι καιρός να μάθουμε να ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές ...... έστω και ένα παιδί να σώσουμε από τα χέρια τους είναι μεγάλο κέρδος.

Τέλος ας ακούσουμε όλοι τι έχουν να μας πουν τα παιδιά μας  ( πολλές φορές και χωρίς λέξεις), και ας μην τα θεωρούμε  φαντασιόπληκτα λόγω ηλικίας.

Την είδηση ολόκληρη δεν την δημοσιεύω γιατί η είδηση ήταν απλός η αφορμή. Έτσι και αλλιώς σε λίγο αν δεν έχει γίνει ακόμη, θα μονοπωλεί τις στήλες ειδικότερων ιστοσελίδων.

Κάνε κλικ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου