Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ BLOG ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Το Κάνε κλικ βλέποντας ότι τον τελευταίο καιρό οι αναρτήσεις του με θέμα την εύρεση εργασίας έχουν μεγάλη ανταπόκριση από τους αναγνώστες, σε βαθμό που πολλές φορές άλλες αναρτήσεις με το ίδιο σπουδαία θέματα να χάνονται και να είναι κάτω από την σκιά των εν λόγω αναρτήσεων, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα άλλο blog το Προσλαμβάνομαι , το οποίο έχει ως θέμα αποκλειστικά την εύρεση εργασίας.
Στο Κάνε κλικ θα συνεχίσουν να υπάρχουν αναρτήσεις με θέμα την εύρεση εργασίας , αλλά πλέον με την μορφή τίτλων και όχι της πλήρους ενημέρωσης η οποία θα γίνεται πια από το Προσλαμβάνομαι .
Ελπίζω να στηρίξετε με την ίδια αγάπη και συμπάθεια το νέο blog όσο και στο Κάνε κλικ, το οποίο θα συνεχίσει βέβαια να υφίσταται (δεν το γλιτώσατε)  ρίχνοντας πλέον το βάρος σε όλα τα άλλα είδη θεματολογίας.


1 σχόλιο:

  1. Πράγματι,η καταπολέμηση του φαινομένου της ανεργίας είναι επιτακτική,καθώς αποτελεί,χωρίς αμφιβολία,έναν καθοριστικό παράγοντα κοινωνικής απομόνωσης.Για να υπάρξει σε πρώτη φάση μία προσεκτική αντιμετώπιση του θέματος,χρήσιμο ”εργαλείο”είναι οι επιστημονικές καταγραφές και στατιστικές εκθέσεις που ”χαρτογραφούν”λεπτομερώς το πρόβλημα.Στη συνέχεια,χρειάζεται να γίνει αναμόρφωση των δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης,ενίσχυση του Ο.Α.Ε.Δ. και των νόμιμων γραφείων εύρεσης εργασίας και εξατομικευμένη υποστήριξη του κάθε ανέργου,γιατί το κάθε άτομο είναι μία αυθύπαρκτη οντότητα,με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.Μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής δυσπραγίας και φαινομένων κοινωνικής παραβατικότητας,είναι αδήριτη ανάγκη πολλοί συμπολίτες μας που είναι χωρίς εργασία,να βρουν μία διέξοδο γιατί η ανεργία είναι από τις βασικότερες αιτίες κοινωνικής δυσλειτουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή