Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Δυνατότητα αγοράς προϊόντων από Ιδιώτες σε τιμές χονδρικής 


 

Ενδιαφέρουσα και αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών οι οποίοι εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, αποφάσισαν να στηρίξουν  την πρωτοβουλία του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών χορηγώντας μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών σε οργανωμένες ομάδες που παρέχουν συσσίτια σε απόρους, μια δράση η οποία αποφασίστηκε να συνεχιστεί και μετά τις γιορτές σε εβδομαδιαία βάση, μέσω των δήμων και της Εκκλησίας.

Παράλληλα, ελεύθερα θα μπορούν να ψωνίζουν φρούτα και λαχανικά στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (Αγορά Ρέντη) όσοι καταναλωτές το επιθυμούν από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος του χρόνου και μάλιστα σε τιμές χονδρικής.


Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να εξυπηρετηθούν πολυμελείς και πολύτεκνες οικογένειες ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος για το γιορτινό τραπέζι.

Προϋπόθεση για τις αγορές των καταναλωτών είναι, ότι τα προϊόντα θα πρέπει να είναι συσκευασμένα σε συσκευασίες χονδρικής, (τελάρα, σακιά. δεμάτια κλπ.), αλλά σε κάθε περίπτωση το κέρδος είναι διπλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τιμές χονδρικής είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις τιμές λιανικής για τα ίδια προϊόντα. Ο καταναλωτής θα πρέπει να προσκομίσει πλήρη στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου λιανικής (ονοματεπώνυμο-διεύθυνση-Α.Φ.Μ.).

Τις αποφάσεις αυτές έλαβαν οι έμποροι της Λαχαναγοράς (μέλη του Συνδέσμου Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών) σε συνεργασία με τον Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε. και τα αρμόδια Υπουργεία, μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στο κλίμα της εποχής, και προωθώντας ενάντια στην κρίση, την επιβαλλόμενη κοινωνική πολιτική απέναντι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται άσχημα, δείχνοντας παράλληλα όπως επιβάλλεται στις μέρες αυτές καλή διάθεση και εορταστικό πνεύμα.

Δείτε το πλήρες δελτίο τύπου εδώ

Κάνε κλικ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου