Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" - ΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και θαλπωρής. Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης στο πνεύμα αυτό, αλλά και με την ελπίδα να δώσει ένα χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους, διοργανώνει τη φιλανθρωπική εκστρατεία «Χριστούγεννα για Όλους», που έχει ως στόχο να μοιράσει δώρα και παιχνίδια στα παιδιά, τα οποία έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την υποστήριξή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης παιχνιδιών της Θεσσαλονίκης, να συμβάλλουν στη συγκέντρωση παιχνιδιών, καινούργιων και μεταχειρισμένων, τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Για τη συγκεκριμένη δράση ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε:

«Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία οφείλουμε όλοι μας να μεριμνήσουμε για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και ιδιαίτερα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον. Η φροντίδα, η ζεστή αγκαλιά και το παιχνίδι μπορούν να χαρίσουν το γέλιο στα πρόσωπα των παιδιών ειδικά στις δύσκολες, για κάθε ελληνική οικογένεια, φετινές γιορτές. Με την ενίσχυση και τη συμμετοχή όλων, θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων. Το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης για όλους».

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στη δράση και να συνεισφέρουν σε παιχνίδια μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2313 319501, με φαξ στο 2313 319752 και με email στο [email protected]   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου